Postlådepaket

Titta här! Lades utanför min ytterdörr tidigt i morse. Innehåller Milbemax från Apotea.  Tänkte jag skulle köra 1 tablett i 3 veckor för att bli av med ev noskvalster. 

Man behöver liksom inte gå utanför dörren numera. Imponerande.  Kanske slipper jag använda lådcykeln som MP propagerat för.  Grunnar fortfarande på hur jag ska få hem matvarorna på vintern om jag vill handla billigare än i den lokala ICA-affären.  Men kanske ICA också utvecklar sin hemkörning? Så att maten står utanför dörren 7.30 på morgonen!

2 reaktioner på ”Postlådepaket”

  1. Det går inte att kolla och jag har ingen aning om huruvida vi har det eller inte. 2 av mina spårar mycket nu i höst annars skulle jag inte bry mig om det. Nästan alla hundar har det. Om du är orolig ge 1 st Milbemax 3 veckor på rad – det är behandlingen. Man ser dom inte. Mina började alla liksom halvhosta och harkla sig för ca ett par veckor sedan och bli täppta i näsan. Sedan försvann det och så kommer det igen, försvinner inte. Så jag provar teorin om noskvalster. Tror inte på förkylning även om det förstås också kan vara möjligt. Dom är inte ett dugg sjuka eller påverkade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.