Schlagerfestivalen

Vilken glad överraskning att det var Mello igår! Det visste jag inte att det skulle bli.

Och vilken dålig överraskning att programledarna var så urusla! Så blodfattiga och bleka på alla sätt och vis. Varför bytte Clara klänning varannan minut första 5 minutrarna för att behålla samma klänning – dessutom ful och färglös- resten av kvällen. Att tro att programledarna blir bättre efterhand är väl ändå helt fel. Det handlade inte om det. Dom var bara färglöst urtråkiga och det förbättras väl ändå inte. Jag satt och längtade efter smink och läppstift t o m på männen.

Grabbarna på bilen och kycklingarna kändes som en sämre parodi på Samir och Viktor. Sämre. Parodi. Gräsligt.

Men sen kom Nano. Han var sist och när han pratade om sina personliga problem tänkte jag “shit”. Vad är detta för ännu-tråkigare-snubbe….

Sen började han sjunga och då sade det “shit” igen fast åt andra hållet. Hjärtat nästan stannade i kroppen! Det måste vara det som Idol-juryn alltid pratar om. Sjunga med känsla. Dessutom hade mannen den mest sagolika röst.

Mina röster fick han direkt. Speciellt som att jag skänkte pengar till Radiohälpen samtidigt. Makalöst vackert. Vacker show också. Ibland finns det någon på TV som vet vad dom gör. Då blir det så där bra!!

Men ni som vet sånt – vad ska jag söka på på Spotify för att hitta låten? Vill så gärna ladda ner den!

3 reaktioner på ”Schlagerfestivalen”

  1. Håller med om programledarna, hoppas på bättring. Gällande låtarna som vann så brukar dom inte släppas förens alla deltävlingar är avklarade, i alla fall har det varit så tidigare. När jag söker på Spotify så får jag upp ex Charlottes bidrag men inte Nanos, så troligen är det så illa nu med…. Hans låt var verkligen något extra 🙂

    1. Ja jag hittade också Perellis låt. Aha. Ända till slutet alltså? Ja det är väl på ett sätt rättvist mot dom som startar sist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.