5 reaktioner på ”Sjukt sjukare sjukast”

  1. har kollat upp hans turnéplan och skrivit till dem som inte har avbokat ännu. Många ringer också. SVT sägs att det kommer att filma hans uppträdande på Norra brunn, här måste vi alla protestera.
    En klubb citerar Özz N, men jag vet inte om han själv har valt att bli citerad i detta sammanhang. Man talar om att det inte är vår sak att förbjuda humor bara för att vi själva inte tycker det är roligt.
    Nja.. hur var det där med att våga stå upp för det som är fel?

  2. Det känns som att “Mr Cool” (som är en påhittad karaktär) vill ha så mycket uppmärksamhet som möjligt. Enligt mig, ett skämt som har slagit hemskt, hemskt illa och som artisten väljer att inte rätta till. Det är 3 år sen låten släpptes och han toppade ju topplistorna nu. Han får det han vill.

  3. Kände inte till människan innan den här grejen togs upp. Å andra sidan hoppas jag att alla hans bokningar ställs in. Har högre tankar om L’Orient än att de skulle boka något sånt här. Allt går inte att gömma bakom föresatsen att det skulle vara konst och/eller komik. Om han citerats rätt så uppmanar han ju till brott. Ursäkta, men han är ett jävla vider….men jag hoppas folk slutar dela och ge honom uppmärksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.