Sur som ättika!

…är jag idag. Vaknade kl 01 av att katterna levde high life och har inte kunnat somna om.

I går kväll upptäckte jag att någon av grannarna kastat in dagstidningar i min trädgård. Dom låg på marken och var genomsura. Någon har alltså tagit ut dom ur brevlådan och kastat in dom till mig. Troligen i tron att det var mina. Som jag inte hämtat in.

En lördag kväll! Inga tidningar kommer på söndagen. Och om man nu trodde det var mina – varför hängde man dom inte på staketet? Eller sa till när man såg mig nästa gång! En sån elak handling att slänga dom på marken! Självklart tror jag att jag vet vilka grannar det är som både är aggressiva otrevliga och inte har minsta folkvett.

Jag har hängt tidningarna på brevlådan. Det kan ju vara någon som äger dom eller….?

3 reaktioner på ”Sur som ättika!”

  1. Fyfabian vilka bittra grannar.. Jag hade gått tillbaka med tidningen och slängt in den på deras tomt och nästa gång jag stöter på dom skulle jag ha sagt “jag tror ni slängde tidningen på fel tomt” (om jag nu var säker på vilka det var). Den tidningen lär man ju knappast läsa om den är dyngblöt :S

    Hoppas du får en bra dag Lena 🙂

    1. Underbart Natalie för precis det var min starkaste impuls! Sen tänkte jag att jag skulle visa mig bättre än dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.