Tidningar 2

Hur är det möjligt att några dagstidningar kan orsaka så mycket bekymmer i folks liv?

I går fick den extra tidningen i brevlådan sin förklaring. Alltså den tidning som andra trevliga grannar slänger in i min trädgård. På marken så dom blir smutsiga och blöta.

En annan granne har fått den i födelsedagspresent av utgivaren. Alltså gratis tidning i 1 månad. Men glömt bort det. Alltså tog hon den inte.

Men det är klart – har man inget jobb kan man ju tycka att extra tidningar är något att reta upp sig på och bry sig om. Vi som jobbar hinner inte bry oss om småsaker. Som 1 extra tidning i brevlådan. Kanske skulle man kunna tänka sig att dom som inte jobbar hade tid att ringa på hos grannen och fråga om det var deras tidning? I stället för att bara slänga i tidningar i deras trädgård? Skämmas skulle dom! Men av den elaka tjuriga uppsynen kan jag bestämt lova att skäms – det gör vederbörande INTE!

En reaktion på ”Tidningar 2”

  1. Men vad irriterande..! Och då tyckte grannen att det rimligaste att göra var att slänga ut dom bara sådär i din trädgård? Vad trött man blir, hoppas dom har respekten att ringa på och fråga nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.