Vad gör ni idag?

Alla mina hundar vaknade med hosta. Alla fick en slick honung. Det hjälpte oss över morgonpromenaden. Eftersom den inte kunde bli så lång åkte vi till Vidingsjö. Där går mycket folk och hundar och det är roligt för hundarna att gå och nosa. Det blev 2-steg-fram och sen stanna-och-nosa-i-5-minuter, följt av 3-steg-fram och sedan stanna-och-nosa-i-10-minuter – ja ni fattar…. Promenad som får myrorna att krypa i kroppen på matte och som hundarna älskar.

Tills regnet började stå som spön i backen och matte kommenderade RÖR-PÅ-FÖTTERNA-FRAMÅT-ALLA-PÅ-EN-GÅNG. För självklart hade jag ingen regnjacka med trots att molnen hängde nere i backen när vi åkte hemifrån.

Regn? Vad är det? Hade glömt att det fanns. Jag var inte ensam om det. Ingen i Vidingsjö hade regnjacka på sig. Eller ens jacka. Trots att det bara var 12 plus och blåste obehagligt kallt.

En reaktion på ”Vad gör ni idag?”

  1. Haha ja, regn…vad är det?? Idag har vi varit på kurs och gjort uppletande i sökruta. Då började det ju regna förstås o jag hade inga regnkläder.
    Fuji var iaf jätteduktig trots att det var flera månader sedan vi gjorde det. Nu kommer hon till mig med saken och släpper den (!) i utbyte mot godis. Det gjorde hon inte förra gången. Då var saken hennes byte.
    Nu packar vi inför Kläppen….och det är halvt kaos. Som vanligt när vi packar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.