Valborg idag!

Tänk så tiden går snabbt – idag är det Valborg igen. Jag sitter här och skriver med 3 vilda valpar runt fötterna.

1.5 vecka kvar på valptiden hos mig – sen blir det att sova på nätterna ett tag igen! 🙂 – och man får sitta vid datorn ifred… – men man får inga goa valppussar!!

Panda är RIKTIGT sur på valparna – en klo sticks ut varje gång någon vill trakassera honom genom pussar. För den som har katt hemma kan det vara bra.

Varje natt vaknar 1 av valparna vid 3 och väcker alla de andra som stökar runt till 4-4.30. Nej, jag vet inte vem det är. Kanske den röda valpen? Men jag har gissat fel förut. Det märks när dom flyttar sen! Dom somnar om runt 4.30 – och min väckarklocka ringer vid 4.40.

Dom somnar i vilket fall som stockar vid 21.00.

Som sagt, Valborg idag. Det var så jag började. Hård arbetsdag som vanligt men slutar 1 timme tidigare. Det är vad vi kommunanställda “bjuds på” till Valborg.

Annat är det i Uppsala! Årets största dag. Och roligaste. Så otroligt roliga och fantastiska Valborg jag har firat där. Jag ska tänka på er. Champagnefrukost. Sill-lunch. Mösspåtagning. Och fest hela natten.

Jag ska tänka på er. Och minnas. Mer gyllene dagar. Och nätter. Det var innan 3 små “ligister” höll mej vaken halva nätterna! 🙂

4 reaktioner på ”Valborg idag!”

  1. “Det var innan 3 små ”ligister” höll mej vaken halva nätterna! :)”

    Jag misstänker att på den tiden var du nog en av de små ligisterna som höll stan vaken i sjungandet och galejandet….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.