Valparna

Valparna blev 4 veckor i tisdags – så fort tiden har gått!  Bara 4 veckor kvar innan hemresa. För valpar och mamma.

Det är dags att  flytta ner till köket. Hade tänkt att  Rumi skulle åka hem först  – hon skulle inte ha varit här över huvud taget enligt urspungsplanen, men  när det handlar om  löp och tikar fungerar sällan något som det är tänkt. Nu får jag försöka lösa det på annat sätt.

Zelda har utvecklats till en jätteduktig mamma.  Hon är väldigt mån om sina valpar och vill mest av allt  vara med dom. Fortfarande.

Dom små fantastiska tjockisbarnen är helt helt underbara.   En stor del av maten börjar bli fast, mest köttfärs men lite torrfoder smygs sakta in. Tänderna är helt framme.

Till helgen är det besöksdag. Då kommer blivande  mattar och hussar på ett första besök. De sista veckorna tar  vi gärna  emot så mycket besök som det går för socialiseringens skull.

Återkommer med foto. Sötare valpar finns inte!

6 reaktioner på ”Valparna”

 1. Lyckostar de som får köpa hund av dig.
  Så mycket kärlek dessa vovsingar får och omtanke och klok skötsel….vilken start i livet. Och att du sedan fortsätter att vara så snäll och hjälpsam till oss människor med alla våra funderingar och undringar. Du är ett otroligt stort stöd för alla.

  1. Tack gulliga Caroline, får tårar i ögonen! Det är sådana som du som gör det värt att “dela” dessa fantastiska hundar!!

 2. Måste hålla med Caroline om att vi är lyckostar. Det känns otroligt bra att se och höra att valparna och Zelda har det så bra. Dessutom inspireras vi och lär oss av bloggen.

  Kan inte tänka mig en bättre start på vårt hundliv, vare sig för valpen eller för oss!

 3. Åh, så skönt att läsa hur Zelda och de små har det. Här hemma har vi haft en tuff vecka och saknat Zelda otroligt mycket. Nu är det inte länge kvar!!!

  1. Låter jobbigt Ranmali! Ja nu är det bara lite drygt 3 veckor kvar! Zelda har blivit en viktig del av flocken på Sutamuroku nu – vi kommer att sakna henne! Ni har inte möjlighet att komma och hälsa på henne?

 4. Det förstår jag Lena! Det är svårt att inte fästa sig vid en tjej som Zelda. Vi får komma och hälsa på med henne när vi kan, så hon får träffa hennes kompisar och MatteLena. Vi vill gärna komma och hälsa på, vill ju träffa valparna innan de flyttar iväg. Det är nog vi som inte vågat riktigt för vi inte vet hur vi ska slita oss från Zelda utan att ta med oss henne hem – Men vi ska se om vi kan komma iväg någon helg snart – Så får vi bita ihop och inte sno med henne (och valparna) hem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − åtta =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.