Varför läser man

folks bloggar? Man vill liksom veta vad dom håller på med eller hur? På något konstigt makabert sätt.

Under ett tråkigt ögonblick idag läste jag ett blogginlägg från Samir. Där han kom hem från Thailand och åkte direkt upp till Sälen(?) för att uppträda. Och hade så grymt mycket att göra under veckan att han räknade upp sisådär 7 saker. Eller 10?

Jaha? Dystert uppskattade jag det han skrev som att han var upptagen sisådär 10 minuter/dag.

Dels undrar jag varför jag läser ett blogginlägg från Samir över huvud taget? Varför gör man det?

Sen gick jag in och tittade på minpension.se – för jag vill också vara upptagen 10 minuter om dan och tycka, att jag har jäääävligt mycket att göra… Men nej. Pensionen har inte stigit sen sist jag tittade. Hur trött jag än är måste jag jobba vidare. Det finns inget annat val.

Sen tänkte jag – stackars alla läsare av MIN tråkiga blogg….

Men nu ska jag åka hem – och kanske hinna ut innan det blir kolsvart ute. Och kanske, om jag är riktigt riktigt snäll mot mig själv – käkar jag min starka linsgryta från i går för då måste man dricka 1 glas vin till. Så är det bara.

Because I’m worth it. Japp!

6 reaktioner på ”Varför läser man”

 1. Lena, du undrar varför någon följer din blogg.
  -För det är så roligt att läsa om dina hundar.
  -För att du delar med dig av ditt kunnande.
  -För din stora kärlek till shiban och som jag kan dela till fullo
  – För din humor och omtanke om människor och djur
  – För dina underbara foton på djur och natur
  Det är ett axplock bara
  Hälsningar från Inger, med sin prinsessa Leia

 2. Samir är ju fantastisk! Så smart!
  Jo, smart. Annars lyckas man inte med att lyckas som han har gjort utan att “kunna något”.

  1. He he…. Smart eller inte, det är ju frågan… I vilket fall har han matjord i fickorna, det är helt klart…

  1. Ordspråk. Så sa vi i Hälsingland. Den som har oförklarlig tur. Är född med matjord i fickorna. Vissa är såna hela livet. Andra sliter och släpar och får ingenting gratis. Dom är inte “födda med matjord i fickorna “.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.