Vinnie

Olle och jag besökte Vinnie en dag. Vinnie blev så glad att hon kissade på sig när hon träffade Olle.

Glad blir man också som uppfödare när man ger råd som tas emot på ett bra sätt och där valpköparen redan dagen efter skickar en film som visar att hon åtgärdat det man föreslagit.

Som uppfödare säger man inte saker för att vara elak utan för att ens erfarenhet säger hur det är bäst att göra. En del valpköpare tar det som personliga förolämpningar och tyvärr är ju inte det så mycket att göra åt. Time will tell! så att säga. Har både man själv och inte minst hunden otur så utvecklas hunden åt ett problematiskt håll, i stället för att man som valpköpare gör ett försök att förstå vad uppfödaren menar. Och tar en medveten ställning till hur man vill göra, gärna i dialog med sin uppfödare.

3 reaktioner på ”Vinnie”

  1. Man gör ju som man själv vill såklart men jag tycker att det varit ovärdeligt att ha dig Lena att fråga, bolla och ventilera med när det kommer till mina kära hundar. Visst, vi tycker kanske inte alltid lika men när jag sen har provat vad Lena sa efter att först provat min egen väg så … erfarenheten hos Lena trumfar iaf mina idéer/förmågor och har hjälpt mig att komma vidare i olika frågor kring Fuji o Ludde. Djupt tacksam för att ha en öppen och bra dialog med dig Lena!

  2. Det va kul att du kom förbi Lena ! vinnie blev så glad och nyttigt för mig att få tips på hur jag kan träna bort beteenden som gör det svårare att hantera henne. Lätt att annars falla in i att vinnie får som hon vill vilket inte alltid är det bästa på lång sikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.