Boy

Boy hos veterinären efter dagens besök. Nu är Boy på bättringsvägen även om vi inte är i mål än. Mindre medicin fr o m nu.

Det som inte är på bättringsvägen är Sveland. Obetalda premier på Boy och 1.5-2 timmar lång tid för reglering och under den tiden skickar dom reglering på en helt annan hund som var klar i dec och inte är min hund ens. Till sist kom vi överens om att dom skulle lägga på summan jag var skyldig på regleringen och då bröt sammanhanget ihop fullständigt i andra änden.

Återigen skickar Sveland inga fakturor. Jag har skickat mejl i både dec och jan som Sveland vägrar svara på. I dec fick jag 3-dubbla fakturor på Mimi och betalade tyvärr alla 3. Jag ska alltså ha tillbaka dryga 2000 som ingen svarar mig på varför jag inte får.

Nu börjar jag få nog. Dom små flickorna i andra änden av linjen klarar ingenting och är dessutom otrevliga. Det börjar bli dags att byta försäkringsbolag.

En reaktion på ”Boy”

  1. Jag har inte hört så mycket gott om Sveland det senaste året så funderar själv på att byta försäkringsbolag. Just nu ser det ut som att det blir Moderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.