Dag 10 del 1

Det lilla Albergue som jag bor på har bara 4 boende i natt. I går kväll var bästa kvällen på Caminon. Den sallad jag fick var ljuvlig. Till efterrätt fick vi en så god hemgjord slags chokladtårta att jag fick tårar i ögonen. Maten gifte sig underbart med ett fantastiskt gott vin. Runt, mjukt. Lokalt. Umgänget bestod av en pensionerad italienare som inte kunde engelska och som gjorde sin 9e Camino samt 2 amerikanska stillsamma damer som bara går runt 7 km per dag. Det tar dom lika länge att gå 7 km som det tar mig att gå 20-25. Var och en gör sin egen Camino.

Sova går inte när man äter så sent. Slummernatt igen. Suck. Men ny dag och nya möjligheter.

Nu är klockan 6.15 och jag sk göra mig iordning för att gå. Blir en lång vandring idag. Hoppas värmen håller sig borta.

Ett par smärtstillande mot ond fot och feber igen Blir bra. Italienaren gick just och de 2 amerikanskorna är på G också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.