Dag 9 del 2

I morse blev det rejäl frukost – med OST på mackan! – och sen började jag gå. Vi är inte lika många pilgrimer som går nu som det var från början. Dessutom gjorde foten ont. Men jag knatade på ut ur byn och ut på landet. Efter 1.5 timme var jag helt ensam. Inga cyklister en gång. Som sagt, dåligt uppmärkta leder i Rioja-distriktet, jag lovar! Så till sist förstod jag att jag var vilse. Då blir man glad över Google maps! Hittade till byn jag skulle igenom. Hittade Caminon igen. Man blir glad när man ser ryggorna susa fram framför en! Buen Camino!

Utanför byn hade dom rondell-pilgrim i stället för rondell-hund! 🙂

Ja ni ser hur vägen ser ut! Man måste vara ganska bestämd för att gå såna vägar, varje dag…

Inga vinstockar längre tack-och-lov! Var lite less på dom.

Mycket är skördat och åkrarna plöjda.

Jag har gått igenom 2 städer och hittat en ny buff! -glömde min för ett par dagar sedan och har saknat den varenda dag! Sedan såg jag en affär med sportiga saker och där! – en ny buff.

Är nu officiellt ute ur Rioja!

Det har varit lite kyligt idag, blåsigt. Slapp hamna i regnet. Har gått 30 km utan jättebekymmer – funderade på att gå 5 km till men nej – dumt att pressa foten för mycket just nu. Sitter i en pytteliten by i ett privat Albergue. 7 euro för sängen och resten är donativos. Har en burk kall öl framför mig. Har bett om en sallad till kvällsmat.

Livet är gott!

🙏 Buen Camino!

En reaktion på ”Dag 9 del 2”

  1. Kära Lena. Du är helt crazy. Du pratar om att gå 3 mil som om det vore en promenad till ica-maxi. Du är otroligt tålmodig!
    Hoppas du kan äta lite mera näringsrikt så att kroppen kan återhämta sig.

    Hejja dig! Darina o Olle hälsar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.