Dag 7 del 1

Vaknar 02 som vanligt och kan inte somna om.

Feber, ont i halsen, mår illa. Ont i foten och benet och höften. Munsår. Den satans takfläkten har snurrat hela natten och väsnats. Jag vet inte hur den stängs av och har sovit under kuddar och täcken. Det viner runt öronen. Sur.

Nu är klockan 04. Jag ligger till 06. Sen går jag. Värmen kommer att fortsätta några dar till. Åska och skurar på onsdag. Det blir ju kul!

Sen blir det svalare.

Nej idag är jag inte glad. Hade velat vara mer vältränad. Men det gick ju inte när ryggen pajade. I går kom en kvinna vandrande som brukade gå 4-5 mil varje dag. Hon kunde gå hur långt som helst sa hon. Men hon var typ spanjorska och brydde sig inte om värmen. För mig är värmen ett superlidande i sig. Jag klarar inte värmen.

En engelsman berättade att han gick 14 timmar varje dag. Han gjorde Caminon på ett par veckor, sin 9e i år. Han gick 1 Camino varje sommar som en ära till sin döde pappa. Jag frågade hur vältränad han var för att klara det – men nejdå, partying all the rest.

Alla har sina skäl.

En reaktion på ”Dag 7 del 1”

  1. Men oj. Det låter ju inte bra med feber och ont i halsen, höft och fot. Var rädd om dig och gå inte så långt. Kanske rent av vila en dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 20 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.