Dagen innan

Ja dagen innan nyårsafton.

Var rädda om era hundar! Ingen rastning där det smäller. Ta hellre bilen och åk iväg.

Hög musik. Tvättmaskinen igång. Avled om hunden visar reaktioner. Tyck inte synd om!!! Skaffa hem smarriga ben inför morgondagen. Som ni kan ge vid 12-slaget. Kalkonhalsar. Märgben av lamm eller nöt. Paket med smarrigt och smetigt innehåll. Och ingen mat innan förstås. Ben är detsamma som mat.

Här har vi ett gäng coola hundar. Men man vet aldrig när dom kan börja bry sig eller bli skrämda. Så inför varenda år får man passa sig.

I går kväll hörde vi några smällar lite på avstånd. Idag kan det bli jobbigare. Många affärer har slutat sälja smällare men så länge en enda vill göra det så finns det dom som köper.

Darina och Maru är nya för smällare. Och Zelda är högdräktig. Det betyder också att jag inte kan ta hundarna i bilen och fara iväg någonstans där det är lugnare. Hon får inte åka bil.

Lite nervöst är det allt!

Nu ska vi ta en långsväng på morgonen.

En reaktion på ”Dagen innan”

  1. Håller tummarna att din flock håller sig glada o bekymmerslösa för alla dumma fyrverkerier. Läste om att det finns tysta fyrverkerier.
    Hana var cool när hon kom till oss från dig. Efter att hon blev kastrerad blev hon förändrad på olika sätt. Ännu gladare, slutade upp att uppfostra unghundar/valpar vi träffade men också känslig för fyrverkerier. Hon känner lukten i bilen låg väg innan.
    När hon visar att hon inte mår bra så brukar Jan kuta omkring med henne utomhus. Då släpper det nästan alltid för en liten stund. Bästa hon vet. Att springa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 11 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.