Det blir inte många

– inlägg på bloggen just nu.

Orsaken är ren och skär trötthet. Jag är utmattad! Helt slut.

Trots x antal kronor till kiropraktorn så blir jag inte bättre av den behandlingen. Haltar fortfarande och går på smärtstillande varje dag. Värker ständigt och foten är inflammerad. Det enda som hjälper är vila. Men vila går ju inte med ett gäng pigga hundar som ska rastas.

Idag har jag en arbetsdag framför mig som är så tuff att jag inte vet hur jag ska klara den och jag har tur om lunchen blir 15 minuter. Om jag kör 1.5 timmes normal bilresa med gasen i botten och det inte blir förseningar i någon ände kanske jag kan få lunchen att bli lite längre. Jag har jobb att göra i både Linköping, Norrköping och Mjölby.

Det får ordna sig. Det gör det ju alltid. Men fasen vad foten och benet och ryggen värker.

Idag gick jag upp kl 04. Hundarna måste få en rejäl promme nu på morgonen. I med ett par smärtstillande så går vi.

Alla dagar tar slut. Denna kommer också att göra det.

3 reaktioner på ”Det blir inte många”

  1. Lena, jag förstår att det är svårt att dra ner på arbetet nu när du spurtar innan frihetens timmar är inne.
    Men var snäll mot dig själv, kan någon i din närhet vara stand in och ta ut hundarna på promme?
    Har besvär av ischias för min del just nu. På VC gav de mig rådet att kombinera en Ipren med två Alvedon. Det fungerar bra, men det kanske du redan prövat? Annars ge det en chans.
    Vi håller tassar och tummar att du snart blir bra/Smille o matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.