Godmorgon alla!

Återkommer med nya inlägg om hur det har gått för valparna.

Ni kan nog inte förstå hur trött jag var igår.

Flexade ut från jobbet tidigare och gick och lade mig efter att ha rastat hundarna. Jag som lätt får sömnstörningar och aldrig kan sova somnade som klubbad mitt på blanka eftermiddagen. Vaknade vid 19 av att Lisa skrek. Hon satt i trappan med sin mamma och tittade på mig. Skrek sitt gälla skrik som bokstavligen kan väcka döda. Hon var hungrig!

Upp och ge hundarna mat och senare fixa kvällsrastningen. Somnade igen och har sovit hela natten.

Började ta extra tillskott av magnesium för ett tag sen och det har klart påverkat min sömn på ett positivt sätt.

I helgen ska jag vila och fixa i trädgården. Och gå långpromenader med hundarna. Och lägga spår….och träna Nosework…och… Lisa måste ner på stan och miljötränas….

Ja sysslolös är man aldrig!

Ha en bra fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.