Hana

Åkte iväg för att hälsa på Hana och blev så väl omhändertagen och fick en underbar lunch hos Birgitta, Caroline och Jan. Tack snälla – är inte precis van vid att bli så otroligt vänligt välkomnad och väl omhändertagen. Så himla trevligt!

Målet med resan var att hälsa på Hana. Hana är min första japanska import. Hana är mamma till Pärlan, mormor till Mimi och mormors mor till Lisa. Hon är en mycket speciell hund. Hon har betytt mycket för min uppfödning som ni förstår. Inte minst har hon ärvt ner helt fantastiska höfter. Hana älskade – och gör fortfarande – mest av allt att springa. Hennes valpar var likadana. Att få springa allt vad man orkar – det är det bästa som finns i livet!

Hana är 13 år nu och flyttade för 5 år sedan. Hon trivdes inte med livet i en hundflock och fick ett underbart hem hos Caroline, Birgitta och Jan.

Fortfarande still going strong! Så underbart att se och att få träffa henne igen. 13 år är mycket för en hundflicka som föddes i Japan, flyttade till Tyskland till framlidna Jytte Röschke när hon var 6 månader och sedan till Sverige när hon var 1 år.

Tacksamhet till Hana och alla som hjälpt mig och henne under hela hennes liv. Det speglar hundvärlden när den är som bäst. 💖

En reaktion på ”Hana”

  1. Det var underbart att ha dig här Lena!
    Men bilden på mig var förskräcklig!

    För er som inte var med: Hana har inte träffat sin kära Lena på flera år. Men hon tydde sig till henne direkt och ville BARA vara med Lena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.