Hej!

image

Hej matte och husse  – Zelda här!

Jag har det bra fast jag längtar lite efter er förstås! Det är mycket att göra här och hålla reda på.

Nu har jag varit på en lång morgonpromenad och ätit frukost. MatteLena undrar om det kan vara valpfodret som gjorde att jag var så lös i magen så nu har hon köpt nytt valpfoder. Färskfoder är GOTT!  Idag är jag bra i magen. Nu har jag dragit mig tillbaka till matteLenas sovrum och tänker sova förmiddag.

Katter får INTE komma in här säger jag bara!  MatteLena tycker att jag har rätt i det, säger hon!

hälsningar

Zelda

P.S. MatteLena säger att det är ett bra tecken att jag själv väljer att gå och lägga mig i lugn och ro. Det betyder att jag känner mig trygg.

2 reaktioner på ”Hej!”

  1. Hej vår älskade och otroligt saknade Zelly! <3

    Vad glada vi är att se dig och höra från dig. Vi förstår att du har det jättebra hos MatteLena och är så trygg så – det glädjer oss. Vad skönt att du har fått byta foder till något godare som är snällare mot din mage också. Finmagen har inte haft det lätt på sistone. Tänk att MatteLena förstår exakt vad du behöver!

    Här hemma är det väldigt tomt… Det är tur att matte och husse har Shuno – annars hade vi blivit helt galna!! Husse var tvungen att gömma din matskål för att matte blev ledsen så fort hon fick syn på den. Det är inte lätt utan dig! Brorsan Shuno hälsar att du är saknad – han har ingen att irritera och reta just nu.

    Vi räknar dagarna tills du kommer hem lilltösen. Vi saknar dig, dina tokiga hyss och läten – som bara du kan göra. Ta hand om dig och dina småttingar. Vi älskar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.