Jag dricker morgonkaffe

Försöker vakna till. Ingen sömn alls inatt utom ett par timmar.

Men hos barna vilar inga ledsamheter. Dom leker runt mina fötter. Själv funderar jag mest på hur dagen ska klaras av och tjatar lite på dom små att varken bordsben eller soffa är tuggleksaker åt valpar. Fast man kan tro det. Inte Bia-bäddarna eller sladdarna heller!

Lite förvånad över att Lisa är lugn. Hon brukar vilja vara med. Just nu är hon instängd i köket. Med Mimi. Just ja! – där hoppade hon över kompostgallret.

Fredag och lite långhelg. Fast jag jobbar på måndag. I alla fall delvis. Flexar nog ut tidigt.

I morgon är det Norrköpingsutställningen. 3 dagar. Mimi är anmäld men jag får se hur jag gör. Naken fortfarande och med svansen som en liten kringla. Ska bada henne ikväll. Hursomhelst är det 28 shibor anmälda till i morgon så även om jag inte ställer Mimi kanske jag åker och tittar i morgon tillsammans med Lisa. Hon behöver miljötränas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.