Jobbig dag idag!

Det har varit att fara mellan det ena och det andra.

Nu har jag satt mig framför favoritprogrammet Idol.

Ni som längtar efter valpar – Xera är parad. Inte med den svarta pojken. Nej det vägrade hon.

Eftersom hon ville para sig med sin pappa igår när hon blev tillfrågad visste jag att höglöpet ändå var igång. Alltså andra dygnet på höglöpet idag. Fortfarande skrek hon och bet efter den svarte. Han försökte lösa situationen med att stå en bit bort och skälla på henne. Ingen bra strategi när man vill uppvakta en ung flicka kan jag säga…

Gulliga Katashis matte och husse ställde upp – vi åkte dit och si!!! Honom blev hon kär i direkt… Vad gör man? Vem är jag att lägga mig i shibors kärleksliv? Shibaflickor gillar mogna män med finess, inte klumpiga och buffliga unga spolingar som inte törs knappt titta på en!

Så nu hoppas jag på valpar och kanske blir det en eller annan vit också….

1474483168285-2018659397

Nöjd Xera…

4 reaktioner på ”Jobbig dag idag!”

  1. Vad roligt skrivet haha, kärlekstrubbel i shibaparadiset 🙂 Men vilket flängande, tur att Xera blev nöjd till slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.