Joggingtur

Det blev en joggingtur med Maru, Lisa och Pärlan. Svårt för Maru att förstå att han inte fick stanna och kissa överallt han kände för. Minus 8 grader och lössnö och jag hade inte joggingskorna med dubbar på – kan inte säga att det var en skön tur. Trots solen.

Sen hem och ut med dom andra. Ingen skön promenad det heller. Trots sol och vit snö. Ont i benen och ljumskarna. Svårt springa när det dels är halt och dels hundar kastar sig och drar plus fotgängare och annat jock som man måste stanna och släppa förbi. Man kommer liksom inte igång. Så de sista kilometrarna gav jag upp och gick i stället. Tid tog det också. I lössnön.

En reaktion på ”Joggingtur”

  1. Jag totalt älskar snön, men ja…det tar tid och det är kallt och man är ovan och spänner sig på konstiga ställen så jag har bara gått det jag behövt och inte mer, de senaste dagarna. Galet kul gör hundar har jag förstått av alla filmer och bilder som kommer upp i flödet. Mindre kul för människorna Hoppas snön får ligga en stund innan det förvandlas till is och slask.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.