Lite uppdateringar om oss

I går hade jag sönder kannan till min Vitamix. Kostar runt 2000 att köpa ny. Försöker få kontakt med företaget jag köpte kannan av men dom svarar inte. Jag älskar min Vitamix. Helt deprimerande. Torkade spenat och banan från väggar och möbler hela morgonen. Hemskt.

Boys medicin tog slut. Den mot svamp. På alla apotek i hela Linköping. Hur är det möjligt? Idag hoppas jag att den finns igen. Men jag har inte mycket tid till att åka runt till apotek och hämta ut medicin. Otroligt irriterande.

Det är kallt. Jag tycker inte om kylan. Den är jobbig. Speciellt när man har 6 hundar i koppel och några inte är så duktiga på att röra sig framåt. I lagom tempo.

I måndags var Maru och jag hem till Belle som löper och hälsade på. Hon tyckte han var snygg men det var fortfarande lite tidigt. Vi ska hälsa på idag igen.

Maru börjar lugna ner sig. Han blir lite uppjagad när han kommer, vilket är helt normalt. Maru blir 2 år i maj och Lisa fyllde nyss 1 år. Ändå leker och brottas dom inte på samma sätt som dom gjorde för bara några månader sedan. Maru är på väg att bli vuxen!

Nu ska jag ta en kopp morgonkaffe innan vi ger oss ut i kylan! Darina är inte jättepigg på promenader. Inte jag heller…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.