Nytt År

Glad Nallo
Glad Nallo

Ett nytt år närmar sig.
Det gamla har varit fullt av händelser. De flesta bra men en del tråkiga också. Det är vissa klickar inom vår ras som bara är ute efter att nedvärdera och göra illa andra. Detta råkade jag ut för när Lexie i Funnys kull behövde omplaceras.
Änglar finns också – vilket jag också fick varse i den vevan när Helene på Honto-no generöst delade med sig av sina kontakter. Lexie fick ett underbart nytt hem. Tack! Att hjälpa den som behöver och att ställa upp för andra och för rasen är en trevligare inställning än att sprida skit om andra – tycker åtminstone jag.

Boy blev pappa under året och 2 av hans döttrar blev kvar här. Mimi och Lara. Underbara tjejer.

Helle Röschard på Ai-We-Sed-So är en mycket god vän och också en ängel. Tack!

Boy blev 2 år i mitten av augusti och kunde därefter plocka meriter för utställningschampionat. Så här långt är han champion i Sverige och Danmark.

Nästa år är det tänkt att han ska ställas oftare och då ha sina döttrar i sällskap.

Taizan är inne på sitt 13e år. Han mår oförskämt bra för sin ålder. Även om jag misstänker att han är på väg att bli lite senil….

Min shibafamilj har blivit större under året – dels genom valpköpare men också genom Zums och Funnys familjer. Zum och Funny har fått egna familjer och det är med tacksamhet jag tar emot dessa som mina utvidgade shibafamiljer. Både Zum och Funny är mycket saknade härhemma. Men alla kan inte bo kvar i ett uppfödarhem. Det är en del av det som är tråkigt med att vara uppfödare.

Det har varit ett Gott År. Och jag hoppas att nästa år också blir det.

På bilden underbara Nallo som får symbolisera glädje inför det nya året.

2 reaktioner på ”Nytt År”

  1. Nallo, vilken valp! Så roligt att få se en sådan liten rultig shiba-valp med snabba ben. Så underbaaar!

    1. Nallo var en helt obeskrivligt rar valp. Det är så roligt att få se bilder av honom ibland för han utvecklas så fint. Den pojken kan Zum och jag och Boy känna oss stolta över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 16 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.