Sitter vid köksbordet

….och äter choklad och dricker cappuccino och väntar på att jag ska bli mindre sur.

Tänkte vara nyttig och dricka grönkåls-smoothie men det blev choklad. Bara det nåt att tjura över.

Men det är inte därför jag är sur.

Vaknade tidigt och har tittat/lyssnat på Musikhjälpen. Lika mycket som jag gillar Bryant ogillar jag Jinder. Hennes iiiiii-uttal gör mig galen. Att hon bara pratar utan att lyssna på dom som ringer in gör mig hysterisk.

Är det näthat detta kallas att uttrycka såna åsikter? Det kan kallas kritik också. I bästa fall konstruktiv. Så j-a märkligt allting har blivit. Näthat är ett annat ord/begrepp som jag tjurar ihop över.

Den där blonda killen i Musikhjälpen gör mig också irriterad. Pratar med entonig röst som får mig att gå i spinn.

Och Kodjo som är bäst gör sitt sista år. Också nåt jag tjurar över.

Ni hör – jag är inte nöjd med Musikhjälpen i år. Inte en krona har jag skänkt. Än. Det var mera drag förra året. I Linköping. Visst var det? Alla flash mobs. Alla uppträdanden utanför buren. Så mycket bättre.

Så himla tråkigt det har varit. Skönt att Kodjo finns. Än.

När jag blir mindre sur ska jag ta ut hundarna på en 2 mila-tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.