Snälla potentiella valpköpare

Ni som BARA ska ha en viss sorts valp med specifika önskemål om färger hit och dit – var snäll och kontakta en annan uppfödare!

Mina valpar är uppfödda med största kärlek och omtanke och professionalitet. Oavsett färg!

Jag kan förstå om man helst vill ha ett speciellt kön, det kan ju finnas orsaker till det. Jag uppskattar valpköpare som vill köpa valp utifrån funktion – alltså att man är mer intresserad av vissa linjer och kullar utifrån detta.

Men 99.99 % av er hör tyvärr inte till den kategorin så kanske ni skulle kunna vara lite öppna med vilken valp och ur vilken kull? Dom flesta av er har faktiskt inte en enda aning!

Min ambition är att få bästa möjliga familj till varenda en av mina valpar!

Så – till er som BARA ska ha valpar som ser ut på ett visst sätt – jag har inte en önskeaffär här där man liksom beställer mackor med olika pålägg!

Jag säljer högt värderade och älskade familjemedlemmar. Alldeles oavsett färg! Att få köpa en valp av mig är ett förtroende! Av högsta dignitet.

Dom är alla levande varelser som behöver familjer som är intresserade av vad dom behöver för att må bra! Och som vill ha en kompis för 15 år framåt. Deras behov är precis desamma – oavsett om dom är gröna eller blå eller lila eller vilken färg det än är!

3 reaktioner på ”Snälla potentiella valpköpare”

  1. Jag blir alldeles varm (och väldigt ledsen) av att läsa det här. Så glad över de värderingar du har och den kärlek du ger alla små vovvar som du föder upp eller har hemma hos dig. Uppfödare som du uppskattas verkligen!

    1. Tack så gullig du är Ranmali!

      Zeldas valpar har valpträff i helgen. Katashi kommer också. Skulle vara enormt roligt om ni dök upp!

      1. Hade vi bott närmare så hade vi utan tvekan varit där! Tråkigt att vi missar såna träffar, men ska verkligen försöka få till det nästa gång! Hoppas att ni hade det väldigt trevligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + femton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.