9 reaktioner på ”Ben i höstlöv”

  1. Det är något visst över dem. Ben är verkligen världens bästa vän, han är omtänksam och otroligt intelligent. Men det beror ju inte på färgen, utan på gener och tidig, kärleksfull hantering (som du nämner i tidigare inlägg)
    När vi för första gången besökte din flock hade vi inte en aning om vem som skulle få följa med oss hem några veckor senare, vi är otroligt tacksamma över att det blev vår vita prins. Bättre hund finns inte. Han har fångat hela vår familjs hjärta, mina morföräldrar tycker att det har gått alldeles för lång tid mellan gångerna vi hälsar på om vi inte varit där på två dagar. Ibland ringer de och frågar om jag inte kan komma förbi med Ben. Jag är inte så viktig längre, haha! Skämt å sido.
    Vi är otroligt tacksamma för denna vackra, mentalt stabila familjemedlem du gett oss förtroende till att vårda och älska i alla hans dagar <3

  2. hej lena min mamma och jag har längtat att ha en shiba vi kollar på internet hellea tiden men alla sejer 1500 och min mamma har inte råd och vi undrar om du bjuder mindre en det snälla lena

    1. Jonathan, en hund kostar väldigt mycket att HA också. Man måste ha råd med dyrt foder, veterinär som kostar mycket, man måste gå kurser med sin hund etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.