Tjejer

Mimi och Pärlan
Mimi och Pärlan

Shiba-tjejer är en sort för sig som inte alltid är så lätta att förstå eller hantera i grupp.

Efter bråket med Mimi har Lara klättrat upp ett steg i rang. Mimi vill inte bråka och har backat.

Nästa i kön att börja tjafsa med är Pärlan. För ett par dagar sedan började Lara hota Pärlan på ett sätt som gjorde att Pärlan till sist blev tvungen att slåss. Pärlans första reaktion var att gå undan men Lara följde efter och slagsmålet var ett faktum. Utlösande orsak något som luktade gott på marken.

3 gånger under bråket försökte Pärlan avsluta och varje gång förföljde Lara henne och hoppade på henne igen.

Lara tyckte uppenbarligen att hon vann bråket. Inga skador förutom mindre sårskador. Men efteråt har Lara varit påstridig och blängt på Pärlan i flera dagar. Så jag har dom inte ihop just nu. Vill inte riskera ett bråk till tätt inpå.

Mimi och hela flocken har ställt sig bakom Pärlan. Samma kväll som slagsmålet var, såg Mimi till att Lara inte fick gå fram till mig heller. Hon blev utfryst.

Nu leker hon och Mimi igen men Lara leker på ett alldeles för tufft sätt som gör, att jag måste gå emellan och säga till Lara.

Den lilla söta ungtiken har totalt tagit sig vatten över huvudet! Flocken och jag är ogillande. Får väl se vad hon beslutar sig för till sist. Fortsätta bråka eller att anpassa sig.

laramimiparlan

Vissa bilder säger mer än 1000 ord!

En reaktion på ”Tjejer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.