Vissa dagar vill man glömma

Igår var en sådan dag. 

Började med en sömnlös natt. Så där på riktigt sömnlös. 

Fortsatte med en stressig arbetsdag som avslutades med att människor grät. På mobilen kunde jag följa mitt paket med fryst hundmat som konstigt nog närmade sig med stormsteg. Beställer lunch måndag och det är hemma hos mig tisdag e m. Snabbt marscherat. Så snabbt har det aldrig gått. Och just den här dagen var det mer än 30 grader varmt på framsidan av huset. 

Hem från jobbet. In med hundmaten i frysen. Gladde mig åt extra presenter i form av frystorkat hundgodis som hundarna älskar. En jävla lastpall var också avlastad vad jag nu ska göra med den?? Står i min trädgård för avhämtning för den som önskar!

Sen ut och snabbkissa hundar. In med alla i bilen och iväg till spårkursen. 45 min restid så det är inte nästgårds. Dagen innan hade vi varit där och lagt spåren. Nä  – ingen service på den kursen inte.

Det har varit kraftig blåst och ovanpå det värme och över 1 dygn gamla spår. Alla hundarna hade svårigheter t o m experten. Lisa var lost. Hon har aldrig gått ett så gammalt spår förut. Det var mörkt redan när hon började. Tror inte att det spelade någon roll i o f sig. Det var mer att det inte fanns mycket vittring kvar.

Jag avbröt spåret efter en stund. Hon bara irrade. Tvinga henne runt ett fullt ÖKL spår kändes orimligt. Lisa blev olycklig för hon förstod verkligen inte.

Sista hunden tog lång tid på sig. Jag var hemma runt 22. Då skulle alla hundarna rastas plus ha mat. Olle var jättehungrig och vid 3 behövde han ut och rastas igen. 

I dag är jag fortfarande sur och trött efter gårdagen. Sitta och åka bil i timtal 2 kvällar på rad och ändå inte få till ett spår… Måste leta upp en ny kurs där vi får hjälp med att skjuta också. Ska det vara träning mot ökl behöver man skott plus långa liggtider på spåren samt att någon annan lägger spåren emellanåt. 

Lisahjärtat pussade jag på. Vi tar nya tag. Långa liggtider får bli nästa projekt. 

Ikväll ska vi åka och titta till Belle. Hon borde vara på väg in i höglöp nu. Hon är lite kär i Boy. Det bådar gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.